Ledig stilling

Stillingen er nå besatt.

Wener AS er en innredningsentreprenør med tilhold i Oslo. Firmaet ble startet opp i 2012, og er en liten, men viktig, aktør i markedet. Wener sitt hovedområde er systeminnredninger i næringsbygg, skoler og offentlige bygninger. Systemvegger i glass, tette skillevegger, dører og systemhimlinger er firmaets hovedprodukter, men vi leverer også tømrerarbeider. Wener leverer hovedsakelig til bedriftsmarkedet. Firmaet består i dag av fem ansatte, der fire er montører og en prosjektleder/daglig leder.

Vi søker nå etter en prosjektleder. Du vil bli en viktig del av firmaet, og vil styre egne prosjekter. Du vil få ansvar for å selge inn til nye og eksisterende kunder, anbudsregning, prosjektgjennomføring; bestilling, oppfølging av montører på byggeplass, møter osv., og sluttføring av prosjekter. Du vil sammen med daglig leder/prosjekleder ha ansvar for montørene og evt. ansettelse av nye montører.

Vi søker deg som er

  • Kvalitetsbevisst.
  • Erfaring som prosjektleder.
  • Erfaring fra byggebransjen.
  • Kjennskap til bygginnredning/systeminnredning og systemhimlinger er en stor fordel. Evt. erfaring fra prosjektledelse. f.eks i et tømrerfirma.
  • Resultatorientert

Ditt arbeidsområde vil fortrinnsvis være i Oslo og Akershus.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser til riktig kandidat.

Søknad med CV kan sendes til Magnus Wendelbo: magnus@wener.no

Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller interresse på tlf. 90044650

05.11.2014 12.17